Двама души от хаджидимовското село Абланица са загиналите в Перник работници.

...
Двама души от хаджидимовското село Абланица са загиналите в Перник работници.
Коментари Харесай

Ясни са имената на загиналите работници в Перник. И двамата оставят по 2 деца сираци

Двама души от хаджидимовското село Абланица са загиналите в Перник служащи. Те бяха затрупани при строителни работи по построяването на канализацията в кв. „ Хумни дол ” в града. 

Други двама от сътрудниците им, техни съселяни,  които също са били в изкопа, са извадени живи. Сигналът за случая е подаден в 14:30 ч., оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Бригадата от Перник работи в гоцеделчевска компания, която от две години прави канализацията в града. Загиналите са родени през 1970 година, фамилни, татковци на по две деца, оповестява struma.com.

Отдавна работят във компанията, имената им към този момент са известни. Черната вест обиколи мълниеносно хаджидимовското село Абланица, кметът на селото бе покъртен, не бе сладкодумен. " Това е огромна покруса, просто не ми се приказва ", сподели селският властник. 

Двамата оживели служащи са в доста положително положение, оповестява bTV. Единият от тях даже е отишъл самичък в болничното заведение. Те са оставени за 24 часа за наблюдаване в пернишката болница. Те нямат фрактури и пострадвания. Днес е бил първият им работен ден в Перник.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР